Fietsen voor een fiets voor Zorgkwekerij 'Pluk de dag'

Onder het motto “Pluk de dag en zorg voor een ander” zetten wij ons als Lions Dames van Oostland belangeloos in voor mensen in de regio Oostland die onze hulp nodig hebben.

Dus wat is er mooier om onze oprichtingsdag te verbinden aan een goed doel met dezelfde naam als ons motto. Dat goede doel is dan ook;

‘Fietsen voor een Fiets’

voor 

Zorgkwekerij ‘Pluk de Dag’!!

In aanloop naar onze Lions club 'Dames van Oostland' geboorte dag fietsen wij voor een fiets voor Zorgkwekerij 'Pluk de Dag' en jullie kunnen mee fietsen! Er is keuze in de af te leggen afstanden voor 13 km, 20 km en 30 km, die volledig coronaproof gefietst kunnen worden. Jullie fietsen o.a. door de Groenzoom en Ackerdijkse Plassen. Aan de fietstocht is een leuke foto bingo verbonden en er kan dus onderweg van alles ontdekt worden voor alle leeftijden! Aan het einde van de fietstocht krijgen jullie per hoofdinschrijving nog heerlijke locale producten! (deze kunnen tussen 10 en 16 uur opgehaald worden) Kortom leuk om met het hele gezin of met je vriendenclub te doen! 


Zorgkwekerij 'Pluk de dag' 

Er wordt geld ingezameld voor de zorgkwekerij ‘Pluk de Dag’. Deze zorgkwekerij biedt een dagbesteding voor mensen met niet aangeboren hersenletsel en biedt allerlei leuke activiteiten aan voor haar deelnemers. Dit op een unieke locatie, in een omgeving waar deelnemers zich “vertrouwd en thuis” kunnen voelen. Waar het gevoel van rust, ruimte, ontspanning, samenzijn en gezelligheid heerst en men de persoonlijke oprechte aandacht, professionele zorg en begeleiding ervaart en waardeert.

Activiteiten in de zorgkwekerij

De Zorgkwekerij biedt diverse activiteiten, waar er persoonlijk wordt gekeken naar de interesse van de deelnemers. Naast de verschillende activiteiten houden wij ons aan een vast dag structuur. Pluk de dag zou het fantastisch vinden de mogelijkheid te bieden om met haar deelnemers ook fietstochten te kunnen doen in een elektrisch-aangedreven duo-fiets. Die is er nu nog niet, en daar probeert de Lions, dames van Oostland, geld voor in te zamelen. 


Sponsoren

Om deze fietstocht mogelijk te maken en de bij elkaar gefietste donaties te kunnen besteden aan de duo fiets voor Zorgkwekerij 'Pluk de dag' hebben wij een aantal sponsoren die het mogelijk maken deze dagen voor iedereen een feest te maken. Wij danken dan ook alle sponsoren die alle producten sponsoren die in de ingrediënten tas voor de Lions 'Dames van Oosland' Soep zitten en onze huisdrukkerij die al het druk werk heeft verzorgd.

    


Het zit er op! Trots op het eind bedrag 5363,05 euro.


Wij bedanken jullie voor de deelname aan onze fietstocht en uw donatie!

Lionsclub Dames van Oostland


Volg ons op facebook en instagram